Microsoft komt terug op Xbox 20/20 belofte

News
dinsdag, 11 augustus 2020 om 16:30
xbox series xf1637772091
Eerder dit jaar heeft Microsoft met het Xbox 20/20 programma beloofd om elke maand een presentatie te geven over de Xbox Series X en haar diensten. Daar komt het bedrijf nu alleen alweer op terug.
Door de uitbraak van het coronavirus werd het al erg snel duidelijk dat we dit jaar geen grote gamebeurzen en shows zouden krijgen, zoals de E3. Gelukkig kondigden sommige bedrijven aan dat ze hun eigen presentaties zouden organiseren om het publiek op de hoogte te houden. Microsoft was één van die bedrijven, die met het Xbox 20/20 programma in mei aangaf om elke maand een live presentatie te geven over onder andere de Xbox Series X.
Nu blijkt alleen dat die belofte iets te hoog gegrepen is voor Microsoft. Het Amerikaanse bedrijf heeft de originele aankondiging van Xbox 20/20 op Xbox Wire aangepast en zal niet meer elke maand een liveshow organiseren. Wel gaat het bedrijf via andere kanalen communiceren.

Nog wel een liveshow voor de Xbox Series X?

Microsoft vertelt daarnaast in het bericht dat het bedrijf nog genoeg met haar gamers te delen heeft in 2020, met meer nieuws over de Xbox Series X, cloud gaming via de Xbox Games Pass en nieuwe game als Halo: Infinite. Aan het einde van dit jaar moet de next-gen console van Microsoft uitkomen, maar wanneer precies en voor welke prijs is nog niet bekendgemaakt. Voor het bekendmaken van laatstgenoemde informatie is de verwachting dat er nog wel een presentatie zal worden georganiseerd.

Populair Nieuws