Microsoft Edge krijgt nieuwe game panel

News
woensdag, 29 december 2021 om 15:00
microsoft edgef1640774028
In een recente testversie van Microsoft Edge is er een nieuwe game panel opgedoken. Met deze knop kun je een menu openen met games. Wanneer het menu voor iedereen beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend.
Microsoft wil mogelijk games toevoegen aan haar Edge-browser. In een testversie van de browser is er een nieuwe game-knop gespot die je kunt aanzetten. Met deze knop open je dan een menu met games. Het gaat hierbij wel om simpele MSN games.
De games op Microsoft Edge zijn ontdekt door een Reddit-gebruiker en kan worden aangezet in de instellingen van Edge Canary. Als je de knop hebt aangezet, kun je de knop rechtsboven in het browservenster zien staan. Wanneer je op de game-knop drukt verschijnen hier verschillende games. Er zijn verschillende categorieën games te vinden, waaronder single-player, multiplayer en casual gaming. Je kunt er MSN-games vinden waaronder Solitaire, Mahjong Arcade, Sudoku, Jewel en nog veel meer.
Microsoft test nog steeds het panel voor Edge en het lijkt eerst uit te rollen voor geselecteerde gebruikers als onderdeel van de test. Wanneer het nieuwe games panel voor alle gebruikers beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend.

Xbox Cloud Gaming krijgt boost in Microsoft Edge

Microsoft is de afgelopen tijd bezig met meerdere nieuwe functies in Edge. Zo werd er onlangs een ‘buy now, pay later’-functie aangekondigd. Deze functie zorgde wel voor veel kritiek, omdat het schulden in de hand zou werken. Daarnaast heeft Microsoft eerder deze maand aangekondigd dat Xbox Cloud Gaming een Clarity Boost zal krijgen binnen Microsoft Edge. Deze functie zal vanaf 2022 voor iedereen beschikbaar zijn.

Populair Nieuws