Microsoft brengt officiële Xbox Series X-koelkast

  Ken je dat probleem? Je bent net lekker aan het gamen, je zit midden in dat ene winnende potje en dan moet je toch even bijtanken met iets te eten of drinken. Maar het is een heel eind naar de koelkast en je wilt ook niet stoppen. Microsoft heeft er nu de oplossing voor. Naast de Xbox Series heb je nu ook de officiële Xbox Series X-koelkast.

  Eén voor Snoop Dogg, één voor YouTube en de laatste voor jou?

  Natuurlijk kun je niet echt gamen op de Microsoft Xbox Series X-koelkast, maar hij werkt wel echt als koelkast. De koelkast wordt geleverd in een megagrote Xbox Series X-verpakking. Bij het openen hoor je een Xbox-geluideffect, de diskgleuf is het handvat en als kers op de taart is natuurlijk ook het kenmerkende lichtgevende Xbox-logo op de koelkast te vinden.

  Loop jij al warm voor deze Xbox Series X-koelkast en wil je er ook één in je keuken hebben staan? Dan moet je wel een flinke dosis geluk hebben. Helaas zijn er van deze koelkast maar drie exemplaren gemaakt. Eén exemplaar is in handen van de YouTuber iJustine, een ander exemplaar is in handen van niemand minder dan Snoop ‘Doggy’ Dogg en het derde en laatste exemplaar wordt verloot via het officiële Twitter-account van Xbox. Dit derde exemplaar kan dus straks in jouw handen komen, maar je zal niet de enige zijn die deze koelkast graag wilt winnen, dus een grote dosis geluk is meer dan welkom.

  Game je liever op de koelkast?

  Mocht je nu niet die ene gelukkige zijn die de Xbox Series X-koelkast weet te winnen, maar wil je tijdens het gamen wel graag een koelkast in de buurt hebben? Hier is gelukkig ook een oplossing voor. Dankzij Microsoft xCloud is het namelijk nu mogelijk om op een slimme koelkast te gamen. Op Twitter verschenen eerder deze maand diverse filmpjes van mensen die het gelukt was om de Android-versie van Microsoft's xCloud te koppelen aan de koelkast.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.