Michael Keaton keert terug als Batman in HBO’s Batgirl

News
vrijdag, 24 december 2021 om 11:30
De iconische Batman-acteur, Michael Keaton, heeft een rol te pakken in de HBO Max-film Batgirl. Hij zal hier weer de rol van Batman op zich nemen.
Volgens nieuwe castinginformatie van de filmpreview van Warner Bros. 2022, staat dat Michael Keaton te zien zal zijn in Batgirl. Veel fans speculeren dat hij zal een mentor zal zijn voor Barbara Gordon (Leslie Grace). Naast Grace zal ook Brendan Fraser te zien zijn in de film als Firefly, een van de belangrijkste villians uit de film. Het plot van Batgirl gaat volgens Christina Hodson, onder de verkenning van de dualiteit.
Keaton speelde Batman voor het eerst in 1989, geregisseerd door Tim Burton. In 1992 keerde hij terug als Batman in de film Batman Returns.

Michael Keaton ook in The Flash

Naast Batgirl zal Michael Keaton weer te zien zijn als Batman in de film The Flash, die staat gepland om eind volgend jaar uit te komen. Volgens The Hollywood Reporter komen er steeds meer rollen voor Keaton als mentor in diverse films rondom DC. Er is nog geen releasedatum vastgesteld voort Batgirl.

Populair Nieuws