Mexicaanse pers opnieuw woedend op Max Verstappen

News
donderdag, 11 januari 2024 om 16:30
max verstappen sergio perez gp miami 2023f1696317657
Max Verstappen heeft weinig heel gelaten van Sergio Perez afgelopen seizoen. En door een recent interview is de Mexicaanse pers nu alweer woedend op de drievoudig wereldkampioen.
Lange tijd werd Max Verstappen aanbeden in Mexico, mede dankzij zijn indrukwekkende prestaties tijdens de GP van Mexico. Maar sinds de Nederlander in 2022 niet een positie terug gaf aan Sergio Perez, is de mening over de coureur in het land sterk bijgesteld.
Door een recent interview heeft Verstappen nu opnieuw de woede op de hals gehaald van de Mexicaanse pers. In het interview moest de Nederlander namelijk zijn ideale team samenstellen, waarbij hij voor zichzelf koos en goede vriend Lando Norris.
De Mexicaanse publicatie Esto stelt dat Verstappen kiest voor de Brit, omdat Perez de Nederlander had verslagen in twee Grands Prix afgelopen seizoen.

“In plaats van tevreden te zijn over wat Perez heeft gepresteerd, eist Max Verstappen dat Lando Norris als partner komt. Mad Max werd door Sergio Perez in de Grands Prix van Saoedi-Arabië en Azerbeidzjan gepasseerd en blijkbaar kan de verloren zoon van Red Bull niet omgaan met zulke tegenslagen in gevecht met zijn buurman.”

Jaar van de waarheid voor Perez

Vorig seizoen waren er veel twijfels of Perez nog in 2024 zou rijden voor Red Bull Racing. De Mexicaan heeft alleen nog een contract tot het einde van dit jaar, dat voorlopig gehonoreerd wordt door het team. De coureur zal alleen nog goed zijn best moeten doen om er dit jaar een contractverlenging uit te slepen.