Beauty and the Beast krijgt een prequelserie!

    Disney fans opgelet! Na het succes van de live-action verfilming van Beauty and the Beast komt er nu ook een bijbehorende serie aan. Het zal gaan om een prequelserie waarin niemand minder dan Gaston en Lefou de hoofdrol zullen spelen.

    Disney is de laatste tijd hard bezig met het produceren van nieuwe films en series. Laatst kregen we al te horen dat er een vervolg op de succesvolle live-action film Aladdin zal komen, maar nu is ook Beauty and the Beast aan de beurt. Het nieuwe project zal geen vervolg zijn op Beauty and the Beast. In plaats daarvan wordt het een prequel-serie die centraal zal staan rondom de iconische Disney schurk Gaston en zijn trouwe hulpje Lefou. Het is vanzelfsprekend dat de acteurs uit de live-action film, Luke Evans en Josh Gad, weer in hun bekende rollen zullen kruipen.

    Omdat de serie zich vooral zal focussen op Gaston en Lefou, is de kans klein dat we veel van Belle of het beest terug zullen zien. Het is natuurlijk niet onmogelijk dat ze in de serie te zien zullen zijn, maar Emma Watson en Dan Stevens zijn schijnbaar nog niet benaderd om terug te keren in de serie. Wel weten we dat de serie waarschijnlijk zes afleveringen zal krijgen en dat we een aantal nieuwe musical-nummers kunnen verwachten. Eddy Kitsis and Adam Horowitz, de regisseurs van de populaire ABC serie Once Upon a Time, zijn het brein achter deze nieuwe prequelserie.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.