Wat worden de PlayStation Plus games van november 2020?

  November staat voor de deur. Naast het komende gure weer kunnen we de komende maand aan de slag met de PlayStation 5! Natuurlijk gaat dit gepaard met de verse lading aan PlayStation Plus games voor november 2020. Wij voorspellen met welke PS Plus games Sony in november uitpakt!

  Al bevestigd: talloze games in de PlayStation Plus Collection

  Sony heeft ons al even geleden verwend met de aankondiging van de PlayStation Plus Collection die bij de release van de PS5 beschikbaar zal zijn. Hierin komt een aanbod aan PlayStation Plus games voorbij die de abonnementsdienst van Sony ooit bevatte.

  Voor november mogen we alvast smullen van onderstaande games op de PlayStation 5:

  Mortal Kombat 11

  Sony pakt al flink uit met de release van de PlayStation Plus Collection, maar we verwachten dat er voor PlayStation 4 bezitters die nog geen PS5 hebben een extraatje onderweg is. Dat extraatje zal volgens onze verwachtingen voorbij komen in de vorm van Mortal Kombat 11, gezien deze game binnenkort een Ultimate versie krijgt. NetherRealm Studios heeft met deze game een ontzettend toffe titel neergezet, waarin een uitgebreide verhaallijn en verschillende multiplayermodi het bloed alle kanten op doen gutsen.

  Mortal Kombat 11 is daarnaast voorzien van verschillende upgrades en talloze contentpakketten die nieuwe vechters zoals Terminator, Shao Kahn en meer recent Rain. Wij verwachten niet dat deze content meekomt in de PlayStation Plus versie van de game, maar met de basisversie van Mortal Kombat 11 kun je al een heel eind vooruit.

  The Evil Within 2

  Gezien Microsoft onlangs Zenimax Studios overgenomen heeft, waaronder Id Software en Bethesda, verwachten wij dat Sony ons een reminder wil geven dat dit niet betekent dat de game exclusief voor de Xbox voorbij zullen komen. Dat doet Sony volgens ons met The Evil Within 2, waarin een wereld vol afgrijselijke wezens en gebeurtenissen op je wacht.

  De game is de nieuwste telg in de franchise van Shinji Mikami, die het verhaal van Sebastian Castellanos volgt. Hij is alles kwijtgeraakt behalve zijn dochter. Zij is alleen gevangen in de nachtmerrie-wereld van STEM. De enige manier om haar te redden is door zelf deze wereld in te gaan, met gevaar voor eigen leven.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.