Meer Harry Potter-figuren in Fantastic Beasts 3?

  Het is alweer bijna twee jaar geleden sinds de release van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald. Het derde deel komt er aan en een nieuw gerucht maakt duidelijk dat er wel eens meer Harry Potter-personages in de film kunnen verschijnen. Zo zou Hagrid mogelijk zijn opwachting maken.

  Warner Home Video

  Waar Harry Potter-personages Albus Dumbledore en Minerva McGonagall al te zien waren in The Crimes of Grindewald lijkt nu ook Hagrid zijn opwachting te maken in het derde deel van de Harry Potter spin-off. Ten minste, dat is wat een nieuw gerucht stelt. The Movie Dweeb moest het onderwerp dan ook aanhalen toen ze met Dan Fogler, Jacob Kowalski in de Fantastic Beasts-films, in gesprek waren.

  "Er zou een Hagrid-cross-over kunnen zijn, wat heel interessant zou zijn. Is dat wat mensen zeggen? Dat wist ik niet," laat de acteur zelf weten voordat hij het onderwerp verder behandeld. Zo grapt Fogler dat hij misschien wel Hagrids adoptievader kan worden.

  Fogler: "[Hagrids moeder Fridwulfa] bestaat in die tijd en wie weet komt ze naar Newt en ze zegt: 'Ik heb mijn zoontje, kun je voor hem zorgen?' En Newt is dan van: 'Nou, ik heb het een beetje druk.' En dan zeg ik: 'Oké, ik zal voor dit gigantische kind zorgen."

  Hermelien kan ook wel naar Fantastic Beasts 3

  Fogler gaat verder over de mogelijkheden om Harry Potter-cameo's in de spin-offs te krijgen. "Door dat Time-Turner-gebeuren zou je echt iedereen kunnen laten verschijnen," zei Fogler over het magische tijdreisapparaat. "Hermoine komt per ongeluk in beeld of zoiets, een soort easter egg," aldus Fogler.

  Fantastic Beasts 3 staat gepland om op 12 november 2021 in de bioscoop te verschijnen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.