Meer dan 1000 games geverifieerd op Steam Deck

News
maandag, 07 maart 2022 om 17:00
screenshot 2021 07 16 092801f1626420534
Valve heeft onthuld dat Steam nu meer dan 1000 geverifieerde games heeft die vlekkeloos spelen op de nieuwe console Steam Deck. Dat meldt het bedrijf in een Steam Community forumpost.
Games die een label met ‘geverifieerd’ of ‘speelbaar’ verdienen, voldoen aan Valve’s eigen ‘zeer hoge’ eisen. Valve bescrijft de eisen als volgt:
Dit betekent dat sommige games ‘valse negatieven’ kunnen krijgen. Valve geeft aan dat dat wenselijker is dan ‘valse positieven’:
Valve verwacht dat met het huidige tempo waarin zowel het bedrijf zelf als haar partners verbeteringen doorvoeren, de komende weken veel titels zullen overstappen van speelbaar of zelfs niet-ondersteund naar geverifieerd.
Benieuwd welke games nu geverifieerd zijn? Dat vind je hier.

Steam Deck moeilijk te verkrijgen

De Steam Deck is sinds vorige maand officieel uit, maar nog niet voor iedereen beschikbaar. Op dit moment is de console alleen te verkrijgen als je je inschrijft, en dan is het afwachten wanneer je aan de beurt bent. Net als met andere nieuwe consoles ondervindt ook de Steam Deck problemen door het chiptekort. Valve verwacht wel dat de productie de komende maanden zal toenemen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties