MediaMarkt pakt uit met nieuwe vakantiegeld deals

News
vrijdag, 09 juni 2023 om 16:30
Heb je geen lange vakantie geboekt en nog veel over van je vakantiegeld? Dan moet je nu snel bij MediaMarkt zijn, want de webshop pakt uit met nieuwe vakantiegeld deals!
Elk jaar krijgen werknemers rond mei een mooie bonus, het zogeheten vakantiegeld. Het is normaal de bedoeling dat je het geld uitgeeft aan een lekkere vakantie, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Je bent helemaal vrij om te doen en laten wat je wil met je vakantiegeld.

Profiteren van vakantiegeld deals

Heb je dus nog een gedeelte of alles van je vakantiegeld over en ben je niet van plan om nog een reisje te boeken, dan kan je jezelf ook op een andere manier verwennen. Zo kan je momenteel nog iets langer bij MediaMarkt profiteren van vakantiegeld deals. Wij hebben alvast een aantal mooie aanbiedingen voor je op een rij gezet!
Naast deze deals zijn er nog meer aanbiedingen bij MediaMarkt om van te profiteren. Check hier alle vakantiegeld deals bij de webshop! Daarnaast lopen momenteel ook nog de Days of Play van Sony, waardoor je PlayStation toppers met veel korting kan scoren, zoals deze geliefde game.