MediaMarkt Mega Deals knallen met korting voor korte duur

News
dinsdag, 21 juni 2022 om 10:30
mediamarktf1641464864
Bij MediaMarkt is een gloednieuwe reeks aan MediaMarkt Mega Deals gelanceerd. De nieuwe deals zijn alleen wel slechts voor korte duur. Wees er dus snel bij als je met flinke korting een mooi stukje tech wil scoren.
Bij MediaMarkt is het momenteel raak met nieuwe Mega Deals. Je kunt tal van toffe producten oppikken en dat met een flinke lading korting. Zo kun je 60 euro besparen op een nieuwe iPad, terwijl een ASUS Vivobook 15 met wel 100 euro korting gevonden kan worden.
Buiten laptops en tablets om is er nog veel meer korting te vinden. Zo kun je momenteel ook korting vinden op een aantal games, maar daar zit wel een haakje aan. Via de normale pagina van de MediaMarkt Mega Deals kom je namelijk niet uit op de gaming-deals. Daarvoor moet je deze webpagina hebben.

De MediaMarkt Mega Deals met knallende korting op een rijtje

Uiteraard maken we het daarnaast ook gemakkelijk voor je. Hieronder kun je alle MediaMarkt Mega Deals vinden die momenteel lopen.
De aanbiedingen van de MediaMarkt Mega Deals lopen nog tot en met donderdag 23 juni. Wees er snel bij voordat de deals weg zijn.