'Batman Arkham Collection komt naar de Nintendo Switch'

News
maandag, 07 februari 2022 om 11:30
129401 batman arkham collection playstation 3 screenshot 01f1644223383
Volgens een Franse retailer verschijnt Batman Arkham Collection voor de Nintendo Switch. In de collectie zitten de drie geliefde Batman-games van ontwikkelaar Rocksteady.
Er is op het internet een onaangekondigde versie van Batman Arkham Collection verschenen. Op de Franse winkelketen WTT wordt vermeld dat de game 59,99 euro zal kosten. Deze winkelier heeft eerder ook de Switch-poort van The Witcher 3: Wild Hunt onthuld, voordat deze officieel werd aangekondigd.
De lijst heeft een tijdelijke datum van 31 augustus 2022, waardoor het erop lijkt dat we de game in de zomer van 2022 kunnen verwachten. En wie weet zal deze game mogelijk deel uitmaken van Nintendo's eerste onaangekondigde Direct van 2022.
In 2018 verscheen de Arkham Collection al voor de PC en consoles. In de collectie zitten drie Arkham-games, namelijk: Arkham Asylum, Arkham City en Arkham Knight. De game Batman: Arkham Origins, ontwikkeld door Warner Bros. Montreal, maakt geen onderdeel uit van de collectie.
De hoofdgames uit de collectie zijn op verschillende platformen te vinden. Zo kun je ze spelen op de PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC. Door backward compatibility zijn ze ook te spelen op de PS5 en Xbox Series X/S.

Meer Batman in het vooruitzicht

Een re-release van de Arkham Collection op de Nintendo Switch zou een goede manier kunnen zijn om spelers weer warm te maken voor Batman en de andere games van Rocksteady.. Zo kan de Arkham Collection goed helpen met de release van Rocksteady's Suicide Squad: Kill the Justice League. De game werd al in 2020 aangekondigd, maar is mogelijk uitgesteld naar 2023. De game zal verschijnen voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Verder zijn we ook een maand verwijderd van de bioscoopfilm The Batman, met Robert Pattinson in de hoofdrol.