MediaMarkt gooit Xbox Series S bundel in de sale

News
woensdag, 28 december 2022 om 9:00
mediamarkt logo headerf1669709165
Het is net kerst geweest en daarom ruilt MediaMarkt de actie in. In plaats van kerstdeals is het nu tijd voor het beste van 2022. Meerdere producten zijn in de uitverkoop, waaronder een Xbox Series S bundel.
MediaMarkt verkoopt de Xbox Series S - Gilded Hunter Bundel. Dit is de Series S samengevoegd met drie games, wetende Fortnite, Rocket League en Fallguys. Een pakket dus voor mensen die niet te veel geld willen betalen voor een huidige gameconsole en flink wat actie willen beleven.
  • Koop nu de Xbox Series S - Gilded Hunter Bundel voor 289 euro.
Verder heeft MediaMarkt een hoop andere producten in de aanbieding, van tv's, tot aan wasmachines en oortjes tot en met stofzuigers. Wij zetten een aantal aantrekkelijke deals voor je op een rij:
  • Apple airpods 2e generatie: nu voor 129 euro
  • Apple iPhone 4 64 GB: nu voor 477 euro
  • Samsung Galaxy Buds 2: nu voor 69 euro
  • Google Chromecast: nu voor 29 euro
  • Canon EOS 2000D: nu voor 599 euro
Wil je zelf kijken wat er allemaal in de aanbieding is? Check dan het gehele overzicht op de officiële MediaMarkt-pagina.
Het einde van het jaar zit erop. Zijn jullie goed verwend met cadeaus tijdens kerst? Bij XGN blikken we deze dagen terug op het jaar. Wat waren de beste games of juist niet? Ook hebben diverse redacteuren al hun persoonlijke lijst aangeleverd.
Wij zijn benieuwd naar jullie hoogtepunten dit jaar qua entertainment. Denk aan films, series, games! Waar hebben jullie geld aan uitgegeven of waaraan juist niet? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws