MediaMarkt geeft flinke korting in Super Sale!

News
maandag, 10 juli 2023 om 13:30
De zomervakantie staat voor de deur, dus misschien ben je voor je eropuit gaat deze zomer nog op zoek naar wat upgrades voor je gadgets. Een smartwatch is bijvoorbeeld niet verkeerd als je tijdens een wandelvakantie je activiteit wil bijhouden. Dat soort dingen kunnen helaas prijzig zijn, maar MediaMarkt heeft nu een Super Sale.
De komende twee weken is het Super Sale bij MediaMarkt. Mocht je dus op zoek zijn naar iets wat normaal wat aan de prijzige kant is, dan is dit misschien het moment om toch even te kijken. Helemaal als je je vakantie wil beginnen met een betere smartphone of een grotere tv komt de sale goed uit.

Dikke deals in MediaMarkt Super Sale!

Er zijn zoals vaker in allerlei verschillende categorieën mooie deals te vinden. Het is heel wat om zelf door te spitten. Daarom hebben we alvast het één en ander voor je op een rij gezet.
Natuurlijk is er nog veel meer in de aanbieding dan alleen het bovenstaande. Misschien dat je dus nog hele andere deals vindt die je aanspreken als je de hele sale bekijkt bij MediaMarkt. De deals zijn geldig tot 16 juli, dus je kunt er ook nog even over nadenken.