MediaMarkt brengt scherpe tv-deals

News
woensdag, 06 april 2022 om 17:30
Wie van films, series of games houdt kan eigenlijk niet zonder tv. Het liefst wil je ook een beetje een goed model, maar daar hangt vaak een prijskaartje aan. Maar nu kun je je slag slaan, want Media Markt heeft een aantal mooie deals lopen op tv’s.
Of je nu filmliefhebber bent, veel gamet of dit weekend de Grand Prix wil zien, een goede tv is nooit weg. Want als je iets graag kijk wil je het natuurlijk met een zo mooi mogelijk beeld zien. Mocht jij toe zijn aan een nieuwe tv, dan kun je bij MediaMarkt terecht.

De beste tv-kortingen op een rij

De beste tv is deels een kwestie van smaak, maar er zijn in elke uitverkoop deals die beter zijn dan de rest. De mooiste tv-deals bij MediaMarkt hebben we hieronder alvast voor je uitgezocht. Wat je ook wil kijken, met deze tv’s zie je het in de hoogst mogelijke kwaliteit.
Uiteraard is er nog een aantal tv’s in de aanbieding. Een volledig overzicht vind je hier. Het gaat in alle gevallen om weekdeals, dus wacht niet te lang als je serieus overweegt je tv te upgraden: volgende week zijn de aanbiedingen weg.
Ben je niet per se op zoek naar een nieuwe tv, maar is er wel iets anders waar je op uit bent? Er lopen ook nog veel andere deals bij MediaMarkt. Wie specifiek op zoek is naar games kan ook een kijkje nemen in de voorjaars- en Paas-sales bij AllYourGames en Game Mania.