Werkweek begint slecht met storing bij ING

News
maandag, 15 november 2021 om 10:20
storingf1623744697
Klanten van de ING kunnen vandaag opnieuw niet gebruikmaken van alle functies die de bank te bieden heeft. Een storing bij de ING zorgt namelijk voor een slecht begin van de werkweek.
Het komt de laatste tijd vaak voor dat bedrijven last hebben storingen. Heel vreemd is dat niet, omdat het netwerk de afgelopen anderhalf jaar veel drukker wordt belast dan normaal. Doordat veel mensen thuiswerken en dus gebruikenmaken van diensten als Zoom, in plaats van in een kantoor vergaderen, zien we elke week wel weer technische problemen. En dat lijkt nu opnieuw het geval te zijn voor de ING, dat eerder deze maand ook al last had van een storing.

Weer storing bij de ING

Op Allestoringen.nl komen er namelijk veel meldingen binnen van klanten van de ING. Zij klagen dat ze problemen hebben met de diensten van de bank, met name als het aankomt op de mobiele app van de ING. Het gros van de klachten gaat namelijk over het niet kunnen inloggen op de mobiel bankieren app, terwijl anderen de app wel in kunnen komen, maar vervolgens geen overboeking kunnen maken. Een kleiner percentage zegt helemaal niet te kunnen inloggen bij de ING.
Volgens de ING zelf is er op dit moment geen sprake van een storing. Op de site waarop de beschikbaarheid van de diensten staat, wordt namelijk aangegeven dat er geen problemen zijn met Mobiel Bankieren. Ook op Twitter wordt er geen melding gemaakt van een storing. Het kan mogelijk ook gaan om een lokale storing. In ieder geval is het te hopen dat de technische problemen snel weer zijn opgelost en dat alle klanten van de ING gewoon weer gebruik kunnen maken van de app.

Populair Nieuws