Update - Mogelijke nieuwe Kang acteur wilde al eerder MCU bad guy spelen

News
donderdag, 04 januari 2024 om 11:30
jonathan majors kang the conquerorf1699959602
Recente geruchten suggereren dat Colman Domingo, bekend van Fear the Walking Dead, wellicht Jonathan Majors zal vervangen als Kang in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Eerder vertolkte Majors de rol van Kang in het MCU, maar na juridische problemen werd hij ontslagen en het is nog onduidelijk of Marvel Studios de rol opnieuw zal casten.

Update - Acteur toonde eerder al interesse

Na de vele geruchten over de keuze van Domingo voor de rol van Kang hebben fans over het algemeen lyrisch goed gereageerd. Nu is een opnieuw opgedoken interview uit 2022 viraal gegaan waarin Domingo zijn wens al bekendmaakte om ooit in zijn carriere een ​​slechterik in de MCU te spelen: "Als het om Marvel en DC gaat, denk ik: 'Ik denk dat ik er nu klaar voor ben.'"
Origineel bericht:
Filmkenner Daniel Richtman (DanielRDK op X) wijst erop dat Colman Domingo wordt overwogen als mogelijke vervanger.
Hoewel dit nog niet officieel is bevestigd, verspreidt het gerucht zich snel online. Fans bespreken enthousiast de mogelijkheid van Domingo als Kang. Colman Domingo, vooral bekend als Victor Strand in Fear the Walking Dead, heeft onlangs zijn rol in de serie afgerond, wat zijn beschikbaarheid vergroot.
Zijn acteervaardigheden leverden hem onder andere een Golden Globe Award op voor zijn rol in de Netflix-film Rustin. Daarnaast won hij een Primetime Emmy Award voor zijn gastrol in HBO's Euphoria. Domingo is momenteel te bewonderen in de musicalfilm The Color Purple en heeft ook voice-overs verzorgd voor recent uitgebrachte films zoals Transformers: Rise of the Beasts en Ruby Gillman, Teenage Kraken.

Zal Kang überhaupt terugkeren?

Of Kang terugkeert in het MCU is afhankelijk van de beslissing van Marvel Studios. Sommige speculaties suggereren dat het personage mogelijk wordt vervangen door een andere superschurk in de Avengers-films. Opmerkelijk is dat Avengers: The Kang Dynasty intern bij Marvel wordt aangeduid als Avengers 5, wat suggereert dat het personage zou kunnen terugkeren om zijn verhaal af te ronden, zelfs als zijn rol in toekomstige Avengers-vervolgen wordt verminderd.
Dit bericht is bijgewerkt op 4 januari 2024.