Carrie-Anne Moss wil graag in John Wick spelen

News
vrijdag, 31 december 2021 om 9:00
john wick 3 trailer john wick is terug 145338f1634655954
In een interview met Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss over The Matrix Resurrections, liet Moss weten dat ze graag tegenover Reeves zou willen spelen in een John Wick-film.
In een interview met People over The Matrix Resurrections werd actrice Carrie-Anne Moss gevraagd wat haar favoriete rol is van haar tegenspeler Keanu Reeves. Ze vertelde toen dat ze erg veel van John Wick houdt:
Op de vraag of er in John Wick ruimte zou zijn voor Carrie-Anne Moss reageerden zowel Moss als Keanu Reeves enthousiast. Moss zou het 'supergaaf' vinden om een huurmoordenaar te spelen en grapte dat ze alvast ging beginnen met oefenen.
Als Moss daadwerkelijk in de John Wick-franchise verschijnt, zou ze de derde Matrix-ster zijn die in de films speelt. In de franchise werd Reeves al eerder herenigd met Laurence Fishburne, die Morpheus speelde in The Matrix.

Waar gaat John Wick over?

In John Wick probeert het titelpersonage zijn verleden als huurmoordenaar af te zweren en in alle rust te genieten van zijn leven. Maar wanneer zijn auto wordt gestolen en zijn hond wordt vermoord, doet hij er alles aan om wraak te nemen. De franchise heeft inmiddels drie delen. In 2023 zal een vierde film in de bioscoop verschijnen. Mocht Carrie-Anne Moss inderdaad een rol in de films krijgen, zal dat mogelijk pas in het vijfde deel zijn.

Populair Nieuws