Max Verstappen nog niet klaar om in het huwelijksbootje te stappen

News
maandag, 11 december 2023 om 15:30
max verstappen kelly piquetf1663859998
Het is ondertussen alweer een aantal jaar geleden dat Max Verstappen een relatie kreeg met Kelly Piquet. Het tweetal is duidelijk gelukkig met elkaar, maar de Nederlander is er nog niet klaar voor om in het huwelijksbootje te stappen.
Met drie wereldtitels, talloze records en een gigantisch salaris heeft Max Verstappen een droombaan te pakken. En tussendoor heeft hij ook nog eens tijd om mee te doen aan simraces. Op het gebied van de liefde is de wereldkampioen ook erg gelukkig, met de Braziliaans Kelly Piquet aan zijn zijde - die zelf ook F1-royalty is, als dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet.
Het tweetal heeft sinds januari 2021 publiekelijk een relatie en dat wordt ook niet onder stoelen of banken geschoven. Zo is Kelly vaak na races aanwezig om haar vriend te feliciteren en Verstappen houdt er ook van om (tijdens het streamen) te spelen met Penelope, de dochter van Kelly en haar voormalige vriend Daniil Kvyat.
Na de GP van Brazilië in november reisde Verstappen af naar de boerderij van de familie Piquet, om daar de bruiloft van zijn zwager bij te wonen. Maar Verstappen is zelf nog niet bezig om zijn vriendin de grote vraag te stellen, zo laat hij weten in gesprek met het Zwitserse Blick.

“Trouwen? Ik? Nu zet je me wel heel erg voor het blok. De tijd zal het leren. Momenteel ben ik heel erg gelukkig met Kelly, maar ik heb geen idee wanneer ik op één knie zal gaan. Dat moet spontaan gebeuren.”

Privacy gaat voorop

In het interview gaat Verstappen ook dieper in op andere privézaken, zoals het bezoeken van rally races van vader Jos Verstappen. De F1-coureur zou daar graag bij aanwezig zijn om zijn vader in actie te zien, maar dat is erg lastig. Rally is namelijk een open sport, waardoor Verstappen niet ergens kan schuilen voor het publiek. Wat dat betreft ‘houdt ik wel van mijn privacy’. Bovendien wil de wereldkampioen zijn vader ook niet afleiden als hij over stoffige landweggetjes scheurt.

Populair Nieuws