Max Verstappen krijgt hilarisch kerstcadeau van rivaal

News
dinsdag, 20 december 2022 om 9:30
si202204240699 newsf1651677485
Elk jaar kopen F1-coureurs in het geheim een cadeau voor één van de andere coureurs, het zogheten Secret Santa. Dit jaar heeft Max Verstappen een hilarisch kerstcadeau gekregen van zijn grote rivaal dit seizoen.
Ondanks de verhitte gevechten op de circuits, voelt het Formule 1-circus vaak aan als één grote familie - met name de coureurs onder elkaar. Dat is ook niet zo vreemd wanneer je het grootste gedeelte van het jaar met elkaar optrekt over de hele wereld.
Het jaarlijkse Secret Santa is dan ook vaak een succes, omdat de coureurs goed van elkaar weten wat ze voor elkaar moeten kopen. Soms is dat een cadeau met veel betekenis en soms is het juist een cadeau die op de lachspieren moet werken. Het kerstcadeau dat Max Verstappen heeft gekregen valt duidelijk in de laatste categorie.
In de video van het officiële Formule 1-kanaal is namelijk te zien dat de regerend wereldkampioen een PS5-versie van F1 22 krijgt. Maar niet zomaar een exemplaar, namelijk één met een aangepaste voorkant waarbij alle coureurs zijn vervangen door Charles Leclerc. Driemaal raden van wie de Nederlander het cadeau heeft gekregen.

Een leeuw van de Dutch Lion

Verstappen heeft op zijn beurt dit jaar het lootje getrokken van Mick Schumacher. De twee coureurs kennen elkaar al sinds hun jeugd en het duurt dan ook niet lang voordat de Duitser heeft geraden van wie zijn kerstcadeau afkomstig is.
Schumacher heeft namelijk een knuffel van een leeuw gekregen en een certificaat dat stelt dat hij een leeuw genaamd ‘King’ heeft geadopteerd. De nieuwe reservecoureur van Mercedes kan niet wachten om fetch met de leeuw te gaan spelen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties