Marvel's Avengers komt op 18 maart 2021 naar PS5 en Series X

News
woensdag, 17 februari 2021 om 9:00
marvels avengersf1578407777
Marvel's Avengers krijgt eindelijk een PS5 en Xbox Series X/S upgrade. Vanaf 18 maart is de gratis upgrade van de game beschikbaar voor de nieuwe consoles van Sony en Microsoft en kan er genoten worden van Marvel actie met verhoogde graphics en meer.
Na een keer uitstel werd de gratis PS5 en Xbox Series X upgrade onthuld met een next-gen story trailer van de game. De trailer toont wat je van de upgrade mag verwachten, waaronder betere graphics. Of de upgrade ook een hogere framerate aan de nieuwe versie toevoegt, wordt in de trailer niet genoemd. Wel is duidelijk dat de upgrade op 18 maart helemaal gratis is voor iedereen die de game bezit.
Check hieronder de trailer:

Naast upgrade ook gratis aan de slag met Hawkeye

Naast de release van de gratis upgrade heeft Crystal Dynamics onthuld dat Clive Barton, ofwel Hawkeye, naar de game komt. Ook hij arriveert op 18 maart in alle versies van de game. Hawkeye komt naar de game als onderdeel van Operation Hawkeye: Future Imperfect. Hiermee start een nieuw hoofdstuk in de game, waarin je uiteindelijk het gevecht met Maestro aangaat. De Hawkeye toevoeging komt, net als de upgrade, gratis naar de game.
Hawkeye is geen onderdeel van de post-launch plannen van Marvel's Avengers die door dataminers gevonden zijn. Hierin kwamen 15 karakters voorbij die naar de game moesten komen. Wat de status daarvan is, is nog niet bekend.

Populair Nieuws