Marvel’s Avengers details onthullen grafische modi voor PS4 en PS5

  Er zijn nieuwe Marvel's Avengers PS5 en PS4 details bekend. Deze nieuwe Marvel release zal maar liefst twee grafische modi kennen. Dit werd bekend via het PlayStation blog. Deze grafische modi beloven je vooral meer controle over de spelervaring op de PlayStation 5.

  De nieuwe Marvel's Avengers PS5 en PS4 details zijn goed nieuws voor fans van de serie. Vooral op de PlayStation 5 ziet het er naar uit dat de game er erg goed uit kan gaan zien. De laatste berichtgevingen tonen aan dat de ontwikkelaars op verschillende manieren nadenken hoe ze het spel het beste kunnen laten ogen op de next-gen console.

  Marvel's Avengers PS5 details

  Met de eerste modus kun je het spel met de hoogste grafische kwaliteit spelen, samen met bonus features die later bekend worden gemaakt. De framerate is in deze modus niet gegarandeerd en kan dus tijdens het spelen een beetje schommelen. De tweede modus moet ervoor zorgen dat het spel ruim 60 beelden per seconde haalt met een dynamische resolutie op 4K. Waar de ene modi het op grafische pracht gooit, gooit de andere op een meer vloeiende ervaring.

  De speciale modi zijn niet beschikbaar op PlayStation 4., maar alleen in de PlayStation 5-versie van Marvel's Avengers. Daarentegen kunnen ook PS4 gebruikers gratis gebruik maken van de modi, wanneer ze overstappen op de nieuwe console. PS5-gebruikers die de PS4-versie van de game bezitten kunnen later een gratis upgrade binnenhalen om de game op PS5 te spelen zoals het hoort: met de beste graphics en de meest gestroomlijnde framerate die de console biedt.

  Speel Marvel's Avengers op PS5 of PS4

  Marvel's Avenger komt uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is vanaf 4 september speelbaar. De PlayStation 5 en Xbox Series X release zullen later pas volgen. Het is nog niet duidelijk wanneer dit gebeurt, maar dit zal allemaal duidelijker worden naarmate de releasedata van beide consoles zijn aangekondigd.

  Check ook de nieuwe trailer van de game hieronder:

  Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.