Bekende acteur haalt hard uit naar The Rock

News
vrijdag, 06 januari 2023 om 19:30
Ze hebben misschien een vergelijkbare lichaamsbouw en eerdere werkervaring, maar Dave Bautista is ervan overtuigd dat hij niet de tweede komst van Dwayne Johnson is. “Ik heb nooit de volgende Rock willen zijn”, zegt voormalige WWE-ster nadrukkelijk in een nieuw GQ-interview. “Ik wil gewoon een goede acteur zijn, een gerespecteerde acteur.”

Rollen voor de komende tijd

Zoals het tijdschrift opmerkt, zorgen zijn nieuwe projecten voor zowel respect als kassadollars. Hij maakt momenteel deel uit van Rian Johnson’s Knives Out-opvolger, Glass Onion.
In 2023 zal Bautista verschijnen in A Knock at the Cabin, de volgende film van hitmaker M. Night Shyamalan. Ook zal hij nog te zien zijn in het laatste deel van Guardians of the Galaxy Vol. 3 en nog veel meer.

"Nee, ik ben goed"

Bautista heeft eerder geprobeerd afstand te nemen van andere worstelaars die acteurs zijn geworden. In een interview in 2019 met The Tampa Bay Times noemde hij Johnson een “filmster voordat hij zelf maar een filmster was”, terwijl hij ook toevoegde: “Zou ik hem als een geweldige acteur beschouwen? F*** no.”
In 2021 ging hij naar Twitter om publiekelijk een fanpitch af te wijzen om samen te werken met Johnson en John Cena in een actiefilm. “Nee, ik ben goed”, schreef hij als reactie en gaf later een vervolg-tweet waarin hij aangaf dat hij niet “op één hoop gegooid” wil worden met zijn WWE-collega’s.
Hoewel Johnson in de loop der jaren geen commentaar heeft gegeven op de opmerkingen van Bautista, heeft Cena duidelijk gemaakt dat hij wel begrijpt waar de ex-worstelaar vandaan komt en het niet persoonlijk opvat. Toen hem werd gevraagd over Bautista’s Tweets zei Cena “ik heb geen problemen met Dave en ik denk echt oprecht dat Dave geen problemen met mij heeft. Hij wil echt alleen maar geïdentificeerd en erkend worden voor zijn werk. En dat kan ik hem niet kwalijk nemen. Ik juich hem toe.”