Mario + Rabbids Sparks of Hope nu met veel korting te scoren

News
vrijdag, 14 april 2023 om 11:30
mario rabbids sparks of hopef1663238441
Ben je op zoek naar een leuke nieuwe game voor de Nintendo Switch, dan moet je nu je slag slaan. Mario + Rabbids Sparks of Hope is nu namelijk met veel korting te scoren bij Nedgame.
Soms zien we opvallende crossovers in games. Wat te denken bijvoorbeeld van Geralt of Rivia in Soul Calibur 6? Of de iconische monsters Godzilla en King Kong in Call of Duty Warzone. Nintendo en Ubisoft kondigden op de E3 van 2017 ook een opvallende samenwerking aan, namelijk een tactische game met Mario en de knotsgekke Rabbids.
Ondanks de verrassende combinatie was Mario + Rabbids Kingdom Battle een succes. Zo succesvol, dat Ubisoft en Nintendo besloten om een sequel te maken in de vorm van Mario + Rabbids Sparks of Hope. Het vervolg kwam uit in 2022 en verbetert het origineel op vrijwel alle fronten. En het mooiste van alles is dat je de game nu met veel korting kan scoren bij Nedgame!

De ruimte in met Mario en de Rabbids

Na de gebeurtenissen in Kingdom Battle is er vrede tussen Mario en de Rabbids. Ze leven rustig samen in de Mushroom Kingdom, totdat het land wordt aangevallen door een vreemde entiteit uit de ruimte genaamd Cursa.
Samen moeten Mario en de Rabbids het opnemen tegen het buitenaardse gevaar in Sparks of Hope, waarbij spelers meer vrijheid krijgen in gevechten. In onze review waren wij zeer positief en gaven wij de game een welverdiende 8.7. Hieronder kun je de conclusie lezen.

“Onderaan de streep is Mario + Rabbids Sparks of Hope een waardige opvolger voor een van de meest onverwachte Nintendo Switch-hits. Het vernieuwde gevechtssysteem geeft je veel vrijheid om een gevecht op jouw manier aan te pakken. Dat je niet veel gestuurd wordt betekent bovendien dat het jouw verdienste is als een strategie goed uitpakt. Dat sommige helden wat ondergewaardeerd kunnen raken is jammer, maar we waarderen de keuzevrijheid die aan het probleem ten grondslag ligt.

Mario + Rabbids Kingdom Battle kon je misschien nog zien als een geslaagd experiment dat opviel omdat de Switch destijd nog niet bijzonder veel games had. Maar Sparks of Hope bewijst dat het concept gewoon staat als een huis. Zelfs in een najaar waarin we nog verschillende mooie titels verwachten voor de Switch kunnen we Mario’s kosmische avontuur met de Rabbids van harte aanbevelen.”