Mario film maakt nu al de sprong naar live-action

News
vrijdag, 03 maart 2023 om 16:30
2022 10 07 mario movief1665127486
Voor de tweede keer in de geschiedenis komt er een Mario-film. In tegenstelling tot de vorige is de nieuwe film animatie, wat waarschijnlijk de betere keuze is. Toch is heeft één van de sterren van de nieuwe film zijn personage in zekere zin toch in live-action gespeeld.
Er zijn veel discussies mogelijk over de cast van de Mario-film, maar waar de meeste fans het over eens zijn is dat Jack Black een goede keuze is voor Bowser. De acteur verscheen, samen met ander sterren uit de film in The Kelly Clarkson Show ter promotie van de film. Maar die verschijning was niet helemaal wat je ervan zou verwachten.
Terwijl de andere acteurs vrij normaal gekleed op de bank zaten, kwam Jack Black er pas later bij. Dat had alles te maken met het feit dat zijn mede-acteurs hem in het ootje hadden genomen (zo wordt beweerd) en hij daarom verkleed was als Bowser. Het kostuum liet alleen wat te wensen over.

Jack Black opvallende verschijning als Bowser

Niet dat het kostuum bijzonder slecht was, maar er waren bepaalde manieren waarop het Jack Black weinig flatteus stond. Bij de montage van de show is zelfs ingegrepen. Er is een waas over Blacks lendenen geplakt.
De Mario film laat nog eventjes op zich wachten. Begin april draait hij in de bioscoop, maar voor die tijd krijgen we nog het nodige te zien. Volgende week is er een speciale Nintendo Direct waarin de laatste trailer wordt getoond.