Mario dag biedt flinke korting op Mario games!

News
vrijdag, 10 maart 2023 om 14:30
mario dag mario dayf1615363537
Het is 10 maart, dus dat betekent dat het Mario dag is! Om dit te vieren bieden diverse webshops flinke kortingen op games van de favoriete Italiaanse loodgieter. Zo zijn flink wat grote Mario games in de aanbieding, dus sla je slag!
10 maart is een bijzondere dag. Elk jaar staat deze dag in het teken van ieders favoriete besnorde loodgieter, omdat de dag in Amerika (MAR10) als het ware Mario spelt. Diverse winkels haken hier gretig op in en bieden flinke kortingen op games met Mario in de hoofd- of bijrol. Hieronder een overzicht.

Mario dag deals bij bol.com

Natuurlijk staat vandaag de dagdeal bij bol.com helemaal in het teken van Mario. Zo kan je diverse games met een flinke korting scoren.
lego mario duof1624370634

Nintendo eShop

Wie in de Nintendo eShop aanbiedingen verwacht komt bedrogen uit. De Nederlandse digitale winkel heeft geen enkele Mario-game in de aanbieding. Maar wie een Amerikaans account bezit, kan wél profiteren van aanbiedingen, daar zijn diverse games nu flink afgeprijsd!

Mario Party Superstars nu voor $39,99
Donkey Kong Country: Tropical Freeze nu voor $39,99
Yoshi's Crafted World nu voor $39,99
Luigi's Mansion 3 nu voor $39,99
Deze aanbiedingen gelden tot 23 maart. Van 23 maart tot 7 april zijn ook de volgende games in de aanbieding:
Mochten deze games ook in de Nederlandse eShop met korting verschijnen, dan zullen we dat uiteraard melden.

Game Mania

Ook Game Mania doet mee met Mario dag. Bij Game Mania krijg je vandaag een speciale It's a Me XP badge en 103 coins bij aankoop voor een Nintendo product. Dat kan een Nintendo console zijn, een accessoire of een digitaal product (bijvoorbeeld een game) zijn. Ook geeft Game Mania vandaag extra korting op geselecteerde used Mario games. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Paper Mario - The Origami King, Super Mario Maker 2 of Maio Tennis Aces 2.