Donyell Malen wekt de interesse van Liverpool

News
vrijdag, 29 september 2023 om 18:30
Liverpool heeft naar verluidt serieuze interesse in Donyell Malen, zo meldt BILD. Manager Jürgen Klopp hoopt de Nederlandse international naar Anfield te halen.
De kop van het Duitse medium luidt: 'Klopp wil deze BVB-ster'. Liverpool wordt genoemd als een potentiële kandidaat voor Malen, die momenteel een contract heeft bij Borussia Dortmund tot de zomer van 2026. Dortmund zou naar verluidt zestig miljoen euro vragen voor Malen. Het blijft alleen onduidelijk of Liverpool bereid is om aan die prijs te voldoen. Dit is niet de eerste keer dat Liverpool interesse heeft getoond in Malen; toen de aanvaller nog voor PSV speelde, toonde de Engelse grootmacht ook al belangstelling.
Sinds het voorjaar van 2023 heeft Malen uitstekende prestaties geleverd bij Dortmund. In het huidige seizoen was Malen in de eerste zeven officiële wedstrijden van het seizoen betrokken bij zes doelpunten (vier doelpunten, twee assists). Aan het einde van het vorige seizoen vormde hij een succesvol partnerschap met Sébastien Haller. Als rechtsbuiten scoorde hij acht doelpunten in tien Bundesliga-wedstrijden.

Flinke concurrentie voor Malen

Als Liverpool daadwerkelijk doorgaat met de interesse in Malen, wacht waarschijnlijk een stevige concurrentiestrijd. Op Anfield beschikt Klopp al over spelers zoals Darwin Núñez, Luís Diaz, Mohamed Salah, Diogo Jota en Cody Gakpo op de flankposities. Het blijft afwachten of de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden, maar de geruchten wijzen op een mogelijke versterking voor Liverpool met de talentvolle Nederlandse aanvaller.

Populair Nieuws