Makkelijk nummers zoeken op Spotify met nieuwe feature

News
dinsdag, 06 oktober 2020 om 13:30
spotify logof1614330479
Hoor jij ook zo vaak een nummer die je echt heel goed vindt maar de naam niet meer weet? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Via Twitter liet een medewerkster van Spotify weten een hele leuke feature toegevoegd te hebben aan de app. Eentje waarmee het makkelijk wordt om nummers op te zoeken.
De medewerkster geeft aan dat zij en haar team de mogelijkheid hebben toegevoegd dat je op iOS en Android niet alleen op de naam van een nummer kan zoeken in de Spotify zoekbalk, maar ook op de lyrics van een nummer. Voor een heleboel mensen is dit natuurlijk een enorm handige toevoeging. Iedereen heeft natuurlijk wel eens gehad dat ze wel een stukje uit het refrein kennen van dat ene nummer, maar niet de naam van het nummer. Nu kan je dus gewoon dat stukje dat je wel kent invullen in de zoekbalk en er is een hele grote kans dat je dan vervolgens het juiste nummer te horen krijgt!

Zijn er ook andere manieren?

Voor de mensen die dit vaak hebben zijn er ook andere manieren om het nummer dat je zoekt te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld een app genaamd Shazam. Op deze app kan je nummers scannen als het ware. Dus als je een nummer hoort, open je Shazam en klik je op een knopje. De app herkent het nummer en geeft je de naam en artiest.
Ook werkt Snapchat samen met Shazam. Als je op Snapchat je vinger ingedrukt houdt op het camerascherm, dan luistert de app naar de muziek en leidt dit tot hetzelfde resultaat. Toch zal de toevoeging van Spotify een hoop helpen, want je bent niet altijd op zoek naar de naam van een nummer wanneer je het desbetreffende liedje hoort.

Populair Nieuws