Luther: The Fallen Sun heeft nu een trailer

News
zaterdag, 11 februari 2023 om 11:00
idris elba 4671f1675961853
Idris Elba keert terug als rechercheur hoofdinspecteur John Luther in de Netflix film Luther: The Fallen Sun. Het verhaal gaat verder op de serie, die eindigde met Luther achter de tralies. Luther komt erachter dat er een nieuwe moordenaar vrij rondloopt die achter slot en grendel moet. Luther zet alles op alles om dit te laten lukken, zelfs als dat betekent dat hij uit de gevangenis moet ontsnappen. De film zal in maart op Netflix verschijnen, maar daarvoor wordt de film op 24 februari in de bioscoop uitgebracht.
“De oude zaak waar hij aan werkte en die nooit echt werd opgelost, sluipt terug in zijn leven”, vertelde Idris Elba. “En John kan het gewoon niet laten om een manier te vinden om mee te doen.” Over zijn samenwerking met Andy Serkis zei hij het volgende: “Hier fanboy ik een beetje. Ik hou van Andy Serkis. Ik denk dat hij gewoon verbluffend is als een talent.”
Serkis beantwoordde het compliment van Elba met: “Ik was een grote, grote fan van de show. Ik ben altijd een grote fan geweest van het werk van Idris. Hij is zo fenomenaal instinctieve en briljante acteur en vooral in deze rol is hij buitengewoon.”

Een haatvolle psychopaat

Serkis zei ook nog wat over zijn personage in de film: “Hij heeft echt een haat voor hypocrisie. Hij heeft de neiging om Luther te zien als iemand met een machtspositie bij de politie, maar ook in staat om individueel op te treden, bijna als een burgerwacht. Hij wil hem ten val brengen.”
Om fans van Luther alvast lekker te maken heeft Netflix nu een nieuwe trailer uitgebracht voor de film. Hieronder kan je de beelden bekijken.