Gaat Emma Watson een solo-Harry Potter film krijgen?

News
maandag, 08 maart 2021 om 9:00
Het zou zomaar eens kunnen dat Hermione Granger een eigen Harry Potter film krijgt. Naar verluidt is actrice Emma Watson in gesprek met Warner Bros. rondom een eventueel soloproject in het Potter-universum.
Watson praat volgens GiantFreakinRobot met Warner Bros. over een terugkeer in de Harry Potter-franchise. Ze zou een hoofdrol krijgen in een nieuw project en dat kan maar één ding betekenen: een film rondom Hermione Granger. Of dit daadwerkelijk zo is, is nog niet officieel bekend. Warner Bros. heeft er nog niet op gereageerd en daarmee blijft dit voor nu een gerucht.

Watson in solo-Potterfilm geloofwaardig of niet?

De terugkeer van Emma Watson in een eigen Harry Potter project is misschien iets dat fans graag zouden zien. Toch is de kans erg klein dat het daadwerkelijk gebeurt. De terugkeer van Watson als Hermione Granger staat namelijk haaks op het bericht dat eerder naar buiten kwam. Daarin gaf Watson te kennen voorlopig even rustig aan te willen doen en even te willen stoppen met acteren.
De actrice is daarbij niet iemand die ineens de spotlight opzoekt om een project te promoten of een grote film te gaan dragen in haar eentje. Zonder de rest van de Harry Potter cast is de kans ook erg klein dat Watson in de Wizarding World terugkeert. Wel is er al even sprake van een nieuwe Potter film waarover we al even geteased worden.