De tofste Hitman 3 Mission Stories – Doelwitten uitschakelen in stijl!

  Met de release van Hitman 3 krijgen spelers wederom de mogelijkheid om hun doelwitten uit te schakelen op een manier die misschien niet het snelst is, maar zeker de nodige flair heeft. De zogenaamde Mission Stories keren namelijk weer terug, waardoor een geduldige Agent 47 gegarandeerd zijn missie kan uitvoeren met een grijns op zijn gezicht. En voldoening op zak! Wij nemen de tofste van Hitman 3 Mission Stories met je door!

  Dartmoor: Means, Motive and Opportunity

  Hitman 3 kent vijf fatsoenlijke locaties waar één of meerdere doelwitten moeten worden uitgeschakeld, met Dartmoor als één van de gaafste plekken. Een groot, oud landhuis met een gigantische tuin. Tal van mogelijkheden om ongezien mevrouw Carlisle om te brengen, maar waarom niet eerst een goede daad verrichten? Het oplossen van de moord op haar zoon!

  Hoewel mevrouw Carlisle voor het einde van de missie moet overlijden, kan jij als Agent 47 in de schoenen van een privédetective stappen en het moordmysterie in het landhuis oplossen à la cluedo. Was het de butler? De schoondochter of toch de moeder? Lukt het jou om alle aanwijzingen te vinden die in het landhuis verborgen staan en liggen? En wat is jouw dank als je de misdaad oplost en de bevindingen voorlegt aan wat uiteindelijk jouw doelwit is?

  Chonqing: All-seeing Eyes

  In de Cyberpunk-achtige stad Chonqing moeten twee mensen de volgende ochtend niet halen en het is aan Agent 47 om daar voor te zorgen. De makkelijkste en tevens vermakelijkste manier, is door de twee tegen elkaar uit te spelen wat jou de kans geeft om twee vliegen in één klap te slaan. Hoe je dat doet? Simpel, je schiet de ED-E’s neer die over de stad vliegen!

  Voor wie de Fallout-reference niet begrijpt: boven Chonqing vliegen meerdere ballen (ter grote van een flinke pompoen) die voor één van de doelwitten informatie verzamelen. Schiet je ze neer, dan zal het ene doelwit de schuld leggen bij de andere. Een confrontatie volgt, maar wel eentje waarbij de trouwe bodyguards voor de verandering hun afstand bewaken. Uiteraard zit het genot hem in de tirade die de twee op elkaar afvuren terwijl jij vanaf een afstandje toekijkt en meeluistert. Het leven van een huurmoordenaar kan zo simpel zijn!

  Mendoza: Eyes on Target

  Eén van de andere toffe Hitman 3 Mission Stories speelt zich af in Argentinië. Veteranen van de Hitman-games zullen in Mendoza snel denken ‘dit komt mij zeer bekend voor’ en inderdaad: Mendoza lijkt in vele opzichten op A Vintage Year uit Hitman 4: Blood Money. Eén van de grote verschillen? De Mission Story Eyes on Target zat niet in Blood Money en is een geweldige toevoeging.

  Normaal zal jij als Agent 47 zelf de trekker moten overhalen of op het juiste moment een schakelaar moeten activeren om er zeker van te zijn dat jouw doelwit op een onfortuinlijke manier aan zijn of haar einde komt. In Mendoza kan je het echter prima overlaten aan twee verveelde bewakers die een veel te goed geweer tot hun beschikking hebben.

  Middels het verkrijgen van het juiste oortje om bevelen doorheen te blaffen, mag jij bepalen wie als gevaarlijk wordt aangemerkt en dus door de twee moet worden uitgeschakeld. En laat er nu net een doelwit rondlopen waarmee moet worden afgerekend…

  Dubai: How the Mighty Fall

  Hoewel de verhaallijn van de Hitman-trilogie tot een prima einde komt, had de rol van Lucas Grey uit het vorige deel wel van uitgebreider in beeld mogen komen. Desalniettemin krijgt de beste man de kans om in het eerste level van Hitman 3 te schitteren als cameo, op een gigantische TV.

  In de Hitman 3 Mission Story How the Mighty Fall kost het aardig wat moeite om ongezien de juiste knoppen in te krukken en een privégesprek met beide doelwitten van de locatie te regelen, maar het geeft jou vervolgens wel de beste mogelijkheid om ongezien datgene te doen waar je het beste in bent: het afval buiten zetten. Een volledig afgesloten kamer zonder vervelende bodyguards en twee doelwitten die volledig met iets anders bezig zijn: dé droom van elke huurmoordenaar!

  Hitman 3

  Verkijgbaar vanaf 20 january 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.