De beste aanbiedingen op games en tech (week 41)

  Terwijl de temperaturen dalen en je steeds dikker gekleed gaat, zoeken we het vermaak weer binnen de deur op. Gelukkig voor jou zetten we daarom de beste aanbiedingen rondom games en tech voor jou op een rijtje. Deze deals wil je deze week zeker niet missen!

  Sterke RPG’s

  Deze week zijn er flinke deals te vinden in de PlayStation Store, waarbij één wel enorm opvalt. Assassin’s Creed Odyssey wordt in de sale gezet voor nog geen 20 euro. De game is nu afgeprijsd voor slechts 17,49 euro. Daarmee krijg je meer dan 100 uur gameplezier in een prachtige variant van Griekenland voor slechts een derde van de originele prijs.

  Ook heeft bol.com een leuke deal voor één van de beste RPG’s van deze generatie. Het betreft The Witcher 3: Wild Hunt. De bekende titel met Geralt of Rivia in de hoofdrol kost nu slechts 44 euro op de Switch. Gezien deze editie nog geen jaar oud is en alle DLC bevat, is dit een zeer sterke aanbieding. Al helemaal voor een game op de Switch, want die worden niet zo snel goedkoper.

  Teufel Cinebar One

  Wie op zoek is naar een goede soundbar met compact formaat kan deze week profiteren van een goede deal via de Teufel-webwinkel. Daar wordt namelijk 25 procent korting gegeven op de Teufel Cinebar One. In een formaat van slechts 35 centimeter verpakt de soundbar genoeg geluid met kwaliteit van de bovenste plank.

  Voor iedere liefhebber van films en series is de Cinebar One dan ook een verrijking van de woonkamer. Alleen lage tonen zijn niet altijd van even hoge kwaliteit, maar dat is met een subwoofer al snel op te lossen. Al met al is het zeker een van de beste aanbiedingen die we deze week zijn tegengekomen. De aanbieding is geldig tot en met 14 oktober, net als een aantal andere deals op de site van Teufel.

  Amazon Prime Day

  Voordat onze volgende editie van beste aanbiedingen van de week verschijnt, is dit grote evenement alweer afgelopen. Daarom nemen we Amazon Prime Day alvast mee voor deze week. Op 13 en 14 oktober is het grootste verkoop feest van Amazon voor het eerst in Nederland en dat belooft een scala aan deals met zich mee te brengen.

  Welke deals er precies op de planning staan, is nog onduidelijk. Toch kunnen we op basis van voorgaande jaren wel stellen dat de korting onwijs hoog zal zijn. Soms stunt het bedrijf namelijk met producten die nog meer korting hebben dan tijdens Black Friday. Zet de twee dagen dus maar alvast in je agenda als je op deals wil jagen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.