Lucifer cast gespot in nieuwe set video!

  De opnames van het laatste seizoen van Lucifer zijn nog in volle gang. Toch kunnen we alvast de allereerste beelden zien! Er is vandaag een video op Reddit opgedoken die ons een kijkje achter de schermen geeft. De beelden zijn waarschijnlijk voor een speciale aflevering.

  John P. Fleenor/Netflix

  Erg veel is er op de beelden niet te zien, maar het is duidelijk dat er momenteel op een middelbare school wordt opgenomen. We zien dansende cheerleaders met niemand anders dan lucifer op de voorgrond. Daarnaast krijgen we ook nog een snelle blik op Lauren German die als Chloe ook op de set aanwezig is.

  Het is nog niet helemaal zeker maar deze opnames zijn waarschijnlijk bedoeld voor de speciale musical aflevering die in het vijfde en tevens laatste seizoen zal zitten. Lucifer krijgt namelijk een aflevering die totaal in het teken staat van muziek waarin er bijna aan een stuk gezongen zal worden. Wat we al wel weten is de titel van de musicalaflevering. De aflevering heet ‘Bloody Celestial Karaoke Jam.’

  Het vijfde seizoen dat nu wordt opgenomen zal het allerlaatste seizoen van Lucifer zijn. Er staat ons nog een hoop te wachten! Naast de musicalaflevering zal er ook nog een aflevering in het seizoen zitten waar alles in het teken van ‘noir’ staat. Het zal in ieder geval een knallend laatste seizoen worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.