Zal Michonne The Walking Dead overleven?

  We weten dat Michonne zal verdwijnen uit The Walking Dead. De vraag is dan uit of we haar wel zullen terugzien in de filmreeks met onder andere Rick Grimes.

  KVH Media Group

  Oorlog

  Er is een oorlog met de Wisperers gaande waarbij er wordt gevochten om wraak en voor de toekomst. Negan zit nu in de groep wat alle kanten op kan. Vertrouwen heeft de groep niet in hem, wel vormt hij een subliem duo met Alpha. Het seizoen wordt omschreven als onverwacht en er zitten een aantal nagel bijtende cliffhangers in het tiende seizoen. De eerste aflevering zal zich afspelen in een grot. De groep zit gevangen en probeert zich staande te houden tussen de walkers. Maar ook buiten de grot moeten ze te zien overleven van de Wisperers.

  KVH Media Group

  Michonne

  Het is nog maar de vraag of Michonne The Walking Dead levend zal verlaten, maar in The Walking Dead zijn er altijd maar weinig karakters die het overleven, tot op de hoofdpersonages aan toe. We zien ook in de promo dat ze er niet bepaald goed uit ziet. We zullen vanaf zondag 23 februari meer informatie te weten te komen. Wie zal het overleven en wie niet?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.