Lucasfilm baas biedt excuses aan voor lachen om fan

News
zaterdag, 02 januari 2021 om 15:00
the mandalorian swcc 2 7498d79ff1573654717
Pablo Hidalgo, een van de bazen van Lucasfilm, biedt via Twitter zijn excuses aan voor zijn grappende tweet over een fan. Nadat deze fan deelde dat hij in tranen was na de finale aflevering van The Mandalorian seizoen 2, gedroeg Hidalgo zich hier een beetje lullig over. Hij bespotte de jongen, wat bij velen niet in het juiste keelgat viel.
Via Twitter laat Hidalgo weten dat hij fout zat en de fans van Star Wars ontzettend waardeert. Hij is immers zelf ook een erg groot fan van de franchise. Hidalgo geeft aan dat zijn tweet eigenlijk bedoeld was als zelfspot en het dus totaal niet zijn bedoeling was om de fan uit te lachen.

Niet zomaar een fan

De fan waar het in dit geval over ging was de jongen achter het YouTube kanaal Star Wars Theory, waar veel van de Star Wars fans onder ons bekend mee zullen zijn. Via een livestream liet hij zijn reactie horen op de finale aflevering van The Mandalorian, waar hij bij de verschijning van Luke Skywalker erg emotioneel werd. Star Wars Theory plaatste later ook een video over Hidalgo, waarin hij de situatie aan zijn fans uitlegde.

Fans reageerden

De Star Wars fans reageerden ook geïrriteerd op de tweet van Hidalgo. Natuurlijk moet een groot fan van de franchise gewoon zijn emoties kunnen tonen bij iets wat diegene mooi vindt. Dat de baas van Lucasfilm daar spottend op reageert was volgens velen nogal onterecht en gemeen. Hierom bood Hidalgo dan ook zijn excuses aan aan alle fans.
Wat vinden jullie van deze situatie? Laat het ons weten met een reactie!