De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 51)

News
vrijdag, 18 december 2020 om 12:00
Het einde van het jaar staat voor de deur en dat betekent dat het flink koud is buiten. Daarbij moeten we ook nog eens binnenblijven deze dagen, maar dat hoeft gelukkig niet zonder een warm gevoel. Met Kerst in aantocht zijn er namelijk flink wat aanbiedingen en deals te vinden! Dit zijn de deals op games en tech van week 51!

Flinke korting voor Select-leden bij bol.com

Bol.com doet nogal eens barmhartig naar haar Select-leden. Zo ook nu, want er is flink wat voordeel te halen op Apple producten als je een Select abonnement hebt. Bij aankoop van een Apple product dat al flink afgeprijsd is, kun je namelijk nog eens tot 100 euro extra korting scoren bij bol.com. Hieronder een greep uit de selectie:
screenshot 2020 10 13 at 105406f1602579272

Media Markt strooit met kortingen op cadeaus

Het is cadeautjestijd en dat betekent dat er bij Media Markt flink wat voordeel te halen valt. Online strooit de webwinkel bijna letterlijk met kortingen op allerlei producten. Er zijn verschillende prijsklassen waarin korting te scoren is, waaronder cadeaus tot 50 euro en cadeaus tot 100 euro. Wij doen een greep uit de selectie van de toffe aanbiedingen die Media Markt momenteel heeft en wie weet zit er wel een leuk kerstcadeau bij!
the last of us 2 dlcf1593445119

The Last of Us Part II voordelig scoren

Als je de game nog niet had, dan moet je The Last of Us Part II nu absoluut in huis halen. De game is niet alleen als beste van 2020 bekroond, maar ook nog eens in in de aanbieding bij Game Mania. Voor 29,98 euro haal je de PS4-exclusive nu in huis, maar wees er snel bij, want het gaat ontzettend hard!
pexels suzy hazelwood 1329644 1f1603802315

Bordspellen voor de donkere dagen

Nu we met zijn allen binnen moeten blijven, moeten we ons zien te vermaken op alle mogelijke manieren. Even geen op en neer gereis met Kerst, maar gezellig thuis voor de buis is een optie. Een andere mogelijkheid is gezelligheid in de vorm van een leuk bordspel. En laten die nou net in de aanbieding zijn bij bol.com!

Populair Nieuws

Laatste Reacties