LittleBigPlanet PS5 release wordt Sackboy a Big Adventure

News
donderdag, 11 juni 2020 om 22:48
littlebigplanet ps5 sackboy adventuref1591908023
Ook LittleBigPlanet wordt vertegenwoordigd op de PS5 met Sackboy a Big Adventure. Tijdens de PS5 The Future of Gaming Show is de game aangekondigd. Dit wordt een nieuwe 3D LittleBigPlanet game voor de PlayStation 5.
De games vooraf aan Sackboy a Big Adventure werden op eerdere consoles erg goed ontvangen. Nu is het tijd voor LittleBigPlanet voor de PS5. Vooralsnog is er nog weinig bekend over de game, maar het ziet er weer naar uit dat het een leuke co-op game gaat worden.

LittleBigPlanet PS5 release aangekondigd

Sackboy a Big Adventure komt naar de PlayStation 5. Het enige wat we tot nu toe hebben gezien zijn beelden. Hieronder zijn deze beelden weer terug te vinden. Zo krijg je een indruk wat deze nog vrij onbekende game kan gaan bieden.
Met de beelden werpen we de eerste blik op een 3D avontuur. In dat avontuur word er op de hoofden van vijanden gesprongen, worden er obstakels ontweken en rond gerend in een bol die nog wel het meest weg heeft van een hamsterbal. In de trailer is al flink wat gameplay te zien, waardoor we een goede indruk kunnen krijgen wat deze nieuwe game voor ons in petto heeft.

SackBoy a Big Adventure word tof?

Eerder werden de LittleBigPlanet games erg goed ontvangen. Neem bijvoorbeeld LittleBigPlanet 2 die maar liefst een 9,5 kreeg. Het derde deel in de serie kreeg maar liefst een 8,5 in de review. Nu komt een nieuw deel naar de PlayStation 5. Eerder bewezen games dat dit een charmante game serie waarin je op pad gaat met een schattige Sackboy. Ook deze keer is dat schattige personage aanwezig.
Er is nog geen releasedatum bekend voor Sackboy a Big Adventure.

Populair Nieuws