Life is Strange Remastered heeft releasedatum voor Switch

News
woensdag, 17 augustus 2022 om 17:30
life is strange remasteredf1660749662
Vorig jaar verscheen Life is Strange: True Colors, waarmee de reeks voor het eerst ook op een Nintendo platform verscheen. Destijds zou ook de Life is Strange Remastered Collection op de Switch verschijnen, maar deze game bleef uit. Nu heeft hij eindelijk een releasedatum en een nieuwe titel.
Het is lang wachten geweest, maar de eerste Life is Strange games komen naar de Switch. Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm verschenen eerder dit jaar op de meeste andere platforms in een collectie van remasters, maar de beloofde Switch-versie bleef uit. Maar het wachten is nu bijna voorbij.
De remasters komen namelijk op 27 september naar de Switch. Opvallend genoeg heeft de collectie op de Switch ook een nieuwe naam gekregen. In plaats van de Life is Strange Remastered Collection, zoals hij op andere platforms heet, krijgt de game op de Switch de naam Life is Strange: Arcadia Bay Collection.
In deze collectie kun je geremasterde beelden verachten, samen met verbeterde animaties. Er is bijvoorbeeld motion capture gebruikt voor nieuwe gezichtsanimatties. Dat alles is natuurlijk geoptimaliseerd voor Switch.

Nog meer Life is Strange op komst

Hoewel er sinds de release van Life is Strange: True Colors geen nieuwe games zijn aangekondigd, kunnen fans wel degelijk uitkijken naar een nieuw verhaal. Er komt namelijk een prequel-roman voor True Colors. Deze verschijnt volgend jaar en vertelt een verhaal over het personage Steph. Je zult haar ook ontmoeten in de Arcadia Bay Collection.

Populair Nieuws