Life is Strange True Colors prequel aangekondigd

News
dinsdag, 02 augustus 2022 om 17:23
life is strange true colorsf1616080702
Elke Life is Strange game komt met allerlei boeiende personages, maar die kunnen in de games niet allemaal evenveel aandacht krijgen. Gelukkig zijn er altijd gelegendheden om een nieuw verhaal te vertellen rondom een bestaand personage. Dat is precies wat er gaat gebeuren in een onlangs aangekondigde Life is Strange True Colors prequel.
Deze prequel neemt niet de vorm aan van een game, maar van een boek. Het boek heet Steph’s Story en vertelt - je raadt het nooit - het verhaal van Steph. Haar kun je natuurlijk kennen uit True Colors, maar ze had ook al een rol in Life is Strange: Before the Storm.
In het boek is Steph op tournee samen met haar eerdere bandgenoot en geliefde Izzie. Uit Life is Strange True Colors weten we dat deze tournee Steph uiteindelijk naar Haven Springs brengt, waar ze DJ wordt. Maar wat daar allemaal precies aan vooraf ging kunnen we lezen in dit boek.

Wanneer is de release van Steph’s Story?

Steph’s Story verschijnt op 21 maart 2023. Dat is dus nog even wachten voor fans, maar een officiële samenvatting volgt als het goed is snel. Overigens kun je nu al genieten van wat extra verhaal rondom Steph in haar eigen DLC voor True Colors.
Life is Strange True Colors zelf gaat overigens niet over Steph. Die game volgt Alex Cheng, die naar Haven Springs komt om haar broer op te zoeken. Maar wanneer hij komt te overlijden ontvouwt zich een emotioneel verhaal waarin Alex op zoek gaat naar de waarheid rondom zijn dood.