Lethal Company ontwikkelaar heeft wilde plannen voor de game

News
maandag, 12 februari 2024 om 16:00
lethal companyf1707749140
Sinds release is Lethal Company een grote sensatie. En de ontwikkelaar heeft nog eens wilde plannen voor de game.
Lethal Company is pas sinds oktober verschenen als Early Access-game, maar inmiddels wordt geschat dat de game al bijna 10 miljoen keer is verkocht. Het is dan ook een groot succes, mede door de bizarre situaties waar spelers in terecht kunnen komen - en die vervolgens ook massaal gedeeld worden via YouTube en social media.
Maar daar blijft het niet bij. Ontwikkelaar Zeekerss, die Lethal Company helemaal in zijn eentje heeft gemaakt, laat via X weten dat hij wilde plannen heeft voor de game. Dat gaat mogelijk wel ten koste van het tempo van de updates, want sinds oktober zijn er alweer vijftig updates voor Lethal Company verschenen.

“Ik wil dat content updates voor Lethal Company aanvoelen alsof ik heb ingebroken in een alien dierentuin en alle dieren heb losgelaten.”

Wat is Lethal Company?

In Lethal Company werken spelers alleen of in co-op voor de Company, waarbij het je taak is om scrap te verzamelen van verlaten fabrieken op manen van verre planeten. Met het geld dat je verdient, kan je weer reizen naar manen die verder in de ruimte liggen.
Maar de verlaten gebieden zijn niet zomaar verlaten. Je kan namelijk verschillende aliens tegenkomen die het op jou en je collega’s hebben gemunt, die stuk voor stuk een eigen persoonlijkheid hebben. Zo zijn er zelf schuwe aliens. Het is dan ook belangrijk om goed samen te werken als je met je hele crew veilig thuis wil arriveren.