Let op: Epic Games Store trakteert met kerst een gratis game die je niet wil missen!

News
zondag, 25 december 2022 om 9:30
holiday sale epicf1671524943
Het is kerst en Epic Games is in een vrijgevige bui! Tijdens de Holiday Sale wordt er elke dag een game gratis weggegeven, maar de gratis game van vandaag mag je echt niet missen.
Het is kerst! In Amerika zit iedereen binnen vanwege een extreem ijzige kou en gaan alleen de dappersten op pad, bijvoorbeeld om de post te bezorgen. Deze extreme omstandigheden hebben veel weg van de meest recente game van Hideo Kojima,: Death Stranding. En laat dat nu net de game zijn die Epic Games later vandaag gratis weg geeft in de Epic Store!
Het is kerst in de Epic Games Store. De Holiday Sale is daar in volle gang en gedurende de sale geeft Epic dagelijks gratis games weg. Welke game er weggegeven wordt is steeds weer een verrassing en is slechts 24 uur te claimen, maar eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd in je library. Epic geeft wel hints naar wat de gratis game van de dag zou kunnen worden in de vorm van een silhouet. De hint van vandaag is een dogtag, precies zoals Sam Bridges in Death Stranding gebruikt om toegang te krijgen tot de diverse locaties in de game. Daar blijft het niet bij, ook het het epic account op het Chinese Weibo bevestigde de game voor later vandaag.
Check dus zeker later vandaag de Epic Games Store om Death Stranding te claimen en te downloaden!Check hier Death Stranding gratis in de Epic Games Store
death strandingf1583226840

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de dagelijkse gratis games tijdens de Holiday Sale heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: Tijdens de Holiday Sale je kan de gratis games alleen in de periode tussen vandaag 17.00 uur en 16:59 morgen claimen. Daarna verschijnt er weer een nieuwe gratis game in de Store! Eenmaal geclaimed blijft de game natuurlijk voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.
We zijn net onderweg met de gratis games van Epic Games. De games worden steeds groter en interessanter, dus houd de komende week goed in de gaten!

Populair Nieuws