XGN wenst iedereen een heel fijne Kerst!

News
zaterdag, 24 december 2022 om 17:30
pexels kerstboom 250177f1638375937
Namens de gehele XGN redactie willen wij iedereen heel fijne Kerstmis toewensen. Door het coronavirus zal nog steeds niet iedereen Kerst op een normale manier kunnen vieren, maar hopelijk kunnen jullie allemaal er een mooie tijd van maken. Geniet ervan en kijk naar elkaar om!
In tegenstelling tot de afgelopen twee jaar is het land een stuk meer open, maar natuurlijk mogen we nog steeds niet het coronavirus vergeten. Wat heb je alllemaal gepland staan voor de kerstdagen? Ga je op bezoek bij familie, ga je langs een kerstmarkt of blijf je gewoon lekker knus thuis? Dit is wat de XGN redactie van plan is de komende dagen.

Luuc

Met Kerst heb ik dit jaar, net als Robbie Williams op zijn kerstalbum, "Driving Home for Christmas" op de planning staan. Eerst mag ik een goede twee uur met de auto het land door om vervolgens met de hele familie een gezellige avond te houden na een bijzonder uitgebreid diner. Een familielid is namelijk een Kerstkindje en dus is het ook tijd om een verjaardag te vieren.

Sheadon

Deze kerst wordt weer lekker met mijn familie gevierd. Op kerstavond eerst gourmetten, spelletjes spelen en cadeautjes uitpakken bij de familie van mijn vriendin. Op eerste kerstdag vieren mijn vriendin en ik het met mijn familie met een heerlijk kerstontbijt, diner en daar natuurlijk ook weer leuke cadeautjes. Ook wordt het weer tijd om mijn familie te laten zien dat ik de beste ben in monopoly en staan de kerst NBA wedstrijden weer op.

Chris

Konden we vorige week nog schaatsen op het slootje recht voor de deur, deze kerstdagen kunnen we de kachel bijna uit houden. Het kan verkeren! Dat geeft wel tijd om binnen de console aan te slingeren, ik heb God of War (die uit 2018!) nog liggen, dus die ga ik nog uitspelen dit jaar. Verder veel traditionele dingen: gourmetten, familiebezoek en met het hele gezin familiefilms kijken. Wij komen de vakantiedagen wel door! Uiteraard wens ik iedereen een heel goede feestdagen en tot volgend jaar!

Ralph

Ik doe het deze Kerst wat rustiger aan dan voorgaande jaren. Natuurlijk staan er etentjes met de familie op de planning en kan ik niet wachten om de tulband te verorberen tijdens het kerstontbijt, maar er is nu ook wat ruimte ingepland voor mezelf. Zo ben ik Eerste Kerstdag home alone, wat een goed moment is om de gelijknamige film te bekijken. Of misschien Knives Out: Glass Onion... Ik ga mij in ieder geval wel vermaken en ik hoop dat iedereen kan genieten van fijne kerstdagen!

Populair Nieuws