Lekt MediaMarkt nu de releasedatum van The Lord of the Rings Gollum?

News
donderdag, 16 februari 2023 om 8:00
lord of the rings gollum game 1f1653237732
Wat is de releasedatum van The Lord of the Rings Gollum. Als het aan MediaMarkt ligt wordt deze game al binnen een paar weken bezorgd. Zo valt te lezen op de website.
Een officiële releasedatum van The Lord of the Rings Gollum is niet bekendgemaakt en veel winkels vermelden enkel ‘2023’. Een goede optie, want de game zou eerder vorig jaar september uitkomen en is toen inderdaad doorgeschoven naar dit jaar. Maar sindsdien wachten The Lord of the Rings fans op een datum. MediaMarkt heeft de game als pre-order in het assortiment staan en nog opvallender: een datum van bezorging.
Bij elke versie van The Lord of the Rings Gollum hanteert MediaMarkt de datum 3 maart 2023. Dit wordt aangegeven bij de Switch, de PlayStation 5, Xbox Series X en de PlayStation 4. We moeten dit maar met een korreltje zout nemen, tenzij MediaMarkt iets weet wat de rest niet weet.
De vraag is nu wel: wat wordt de echte releasedatum? In de nieuwe The Lord of the Rings game staat, zoals de titel al doet vermoeden, Gollum centraal. Wie kent dit personage niet van de films? Een sluw en ligt karakter met een uiterst opvallende stem. MediaMarkt omschrijft de game onder meer als volgt: Hoewel het essentieel is voor het verhaal van J.R.R. Tolkien, zijn veel delen van Gollems zoektocht nog niet in detail verteld. In The Lord of the Rings: Gollum beleef je dit verhaal. Van zijn tijd als slaaf onder de Zwarte Toren tot zijn verblijf bij de Elfen van Demsterwold.’
Zoals in alle The Lord of the Rings games staat je vooral een avontuurlijke game te wachten waarbij je moet klimmen, vechten en springen en langs een hoop iconische locaties komt. Verder heeft de speelstijl van de speler invloed op Gollums persoonlijkheid, waarvan we allemaal ondertussen wel weten dat hij er twee heeft.
Nu nog wachten dus op die datum!

Populair Nieuws