LEGO schotelt Marvel-fans wel heel vroeg een kerstcadeau voor

News
donderdag, 09 mei 2024 om 13:00
spider man no way homef1675095309
Ook voor superhelden-fans is er meer dan genoeg LEGO te vinden. De populaire bouwstenen komen in allerlei vormen, maten en soorten. Zo heb je ook speciale Kerstpaketten. Binnenkort komt er één uit waar Marvel-fans van zullen smullen.
Over de jaren is LEGO steeds meer in gaan spelen op allerlei grote, bekende series. Eén daarvan is Marvel, de geliefde superheldenreeks met onder andere Iron Man, The Avengers en Spider-Man in haar line-up. Van die laatste komt nu een heel bijzonder LEGO-pakket.
Er komt namelijk een LEGO Marvel Spider-Man adventkalender aan. Het idee van dit pakket is dat kinderen in aanloop naar Kerst iedere dag een vakje open kunnen maken in het pakket. Elke dag krijgen ze een nieuw LEGO-cadeautje en wat dat is, blijft telkens een verrassing tot op de dag zelf.
In het pakket zitten onder andere vijf minifiguren: Spider-Man, Green Goblin, Miles Morales, Ghost-Spider en Venom. Hoewel Ghost-Spider misschien als onbekende naam klinkt, is dat niet het geval. Via de cover van de adventkalender valt op te maken dat het hier gaat om Spider-Gwen, die onder andere een hoofdrol heeft in de Spider-Verse-films.
Naast de verschillende minifiguren zitten er ook nog een aantal accessoires in de adventkalender. Gezien het een kerstkalender is, krijg je onder andere een besneeuwde Spider-Ham, het bureau van Peter Parker en de winterboom van Electro. Ook zitten er twee auto’s in het pakket, net als een katapult van bekende schurk Sandman.
LEGO Marvel Spider-Man adventkalender 2024 - 76293 Image
LEGO Marvel Spider-Man adventkalender 2024 - 76293
EUR32.99
Op voorraad
Koop op bol.

Kerstcadeau nog niet op de markt

Het pakket is alleen nog niet te koop. Pas vanaf 1 september gaat de LEGO Marvel Spider-Man adventkalender in de verkoop. Deze kost 32,99 euro, maar kun je wel nu alvast reserveren. Zo kun je de kalender alvast inpakken in aanloop naar Sinterklaas en kun je het als schoencadeau geven. Vanaf 1 december is het dan dagelijks prijs voor jong en oud.

Populair Nieuws