Update - LEGO geeft Insiders dit weekend flinke korting en gratis sets

News
zondag, 19 november 2023 om 14:00
Iedereen houdt van LEGO, maar LEGO kan ook flink aan de prijs zijn. Wie vaste klant is van LEGO kan lid worden van LEGO Insiders en kan korting krijgen. Speciaal voor hen heeft LEGO dit weekeinde een Insiders Weekend, met extra aanbiedingen, gratis sets en Insider punten.
Update: LEGO Insiders Weekend is verlengd. Wie gebruik wil maken van de aanbiedingen van LEGO kan dat ook maandag nog doen. Insiders kunnen nu een speciale code scoren voor aanbiedingen in de LEGO Store en die inleveren tot 27 november.
Origineel bericht:
Oud en jong houdt van de plastic blokjes van LEGO. Helaas zijn zeker de grotere en mooiere sets flink prijzig. Vaste klanten van LEGO kennen ongetwijfeld het Insiders programma, dat eerder dit jaar in plaats kwam van LEGO VIPS.
Voor hen heeft LEGO dit weekeinde een speciaal evenement georganiseerd. Niet alleen krijgen Insiders extra korting op veel bekende sets, ze krijgen bij aankoop diverse fraaie gratis sets en extra Insiders punten, die weer ingewisseld kunnen worden voor korting op nieuwe aankopen. Korting op korting dus!

Dubbele punten, dubbel voordeel

Insiders krijgen bij aankopen in de LEGO store altijd al Insider punten die recht geven op korting op aankopen of gratis sets. Tijdens het Insiders weekend krijgen Insiders op elke aankoop twee keer zo veel punten, dus dat is extra korting! Heb je liever LEGO dan korting, dan kan je je punten ook inwisselen voor een leuke retro cassettespeler!

De extra Insider punten kunnen verdiend worden in stappen van 50 euro:
  • Koop 50 euro aan LEGO en krijg 750 Insiders-punten
  • Bij 100 euro krijg je 1500 punten
  • Bij 150 euro krijg je 2250 punten
  • bij 200 euro krijg je 3000 punten
Boven de 200 euro worden de beloningen nog hoger.

Speciale sets in de aanbieding tijdens Insider weekeinde

Nog niet alle aanbiedingen zijn bekendgemaakt, maar LEGO heeft al wel een tipje van de sluier opgelicht. De volgende sets zullen in ieder geval flink in de aanbieding zijn:
schermafbeelding 2023 11 14 171018f1699978279

Gratis sets bij aankopen in de LEGO Store

LEGO geeft regelmatig gratis sets weg bij aankopen in de eigen Store. Dat is ook het Insiders weekeinde het geval. Wie dit weekeinde als Insider aankopen doet kan de volgende sets gratis tegemoet zien:
  • Bij aankopen vanaf 250 euro: Majesto's magische werkplaats
  • Vanaf 170 euro: de Winterse Marktkraam
  • Vanaf 65 euro: de Kerstkoekjesstempels en mok-set
  • Alleen in de winkel: vanaf 40 euro krijg je een leuke mini-trein
Het LEGO Insiders weekeinde is de aftrap van het kortingsseizoen van LEGO. Het Insiders weekeinde vindt plaats op 18 en 19 november 2023. Na het Insiders weekeinde maakt LEGO zich op voor Black Friday en Cyber Monday, dus houd ook de komende tijd XGN in de gaten voor alle deals!

Populair Nieuws

Laatste Reacties