3 redenen waarom het een goed idee is om Diablo 4 te kopen

Article
zondag, 19 november 2023 om 13:30
ymn8268ktzv816765733290971f1676787477
Op de een of andere manier mogen wij gamers altijd graag in de hoofdrol kruipen van ellendige scenario’s. Waarom? Om een held te zijn! In Diablo 4, een game die je naar de krochten van de hel brengt, kun je die rol misschien wel vervullen.

Actie en gameplay

Een goede reden om Diablo 4 te kopen is natuurlijk de belangrijkste en dat is de gameplay! Diablo is een actiegame waarbij je flink los kunt gaan in de krochten van de hel. En ander genre dat je op de game kunt drukken is hack and slash. Aan de lopende band stuur je wezens een enkeltje naar de hel. En eerlijk is eerlijk: die gameplay is uiterst soepel en verfijnd. Maar dat mag je ook verwachten met een game die uit de stal van Blizzard komt. Overigens kun je de game ook online samenspelen, al is het ook mogelijk dit gewoon alleen te doen.

Jezelf verbeteren

Nog een reden om de Diablo 4 te kopen is vanwege de upgrades die het spel rijk is. Een hack and slash kan al snel saai worden als je de hele tijd hetzelfde aan het doen bent. Dus omdat je door dezelfde omgevingen loopt, of je continu tegen dezelfde vijanden vecht of als je arsenaal aan wapens continu hetzelfde is. Daar hoef je bij Diablo 4 niet bang voor te zijn. Je bent namelijk een speler die continu aan het levelen is. Elke keer dat je een quest voltooid en vijanden verslaat, krijg je XP en zodra je personage een level omhoog gaat, kun je een punt spenderen op een skill-tree. Dát maakt de game enorm leuk. Want door upgrades maak je je personage sterker en kies je eigenlijk hoe tactisch je de volgende gevechten gaat aanpakken.

Level design en vijanden

Verder is het zo dat Diablo 4 oogt om door een ringetje te halen. De hel is niet mooi, moet men gedacht hebben en dat is dan ook wat je voorgeschoteld krijgt; dorre krochten, bloederige dungeons, gekke vijanden als vampiers, zombies en meer raar gespuis. En niet te vergeten Lilith. Maar weet je wat? Dat is heerlijk! Je kan niet 50 levels upgraden door steeds in dezelfde omgevingen te lopen. Diablo 4 laat je reizen naar allerlei onbekende plekken, waar je in werkelijkheid nooit zou willen rondlopen, en oog in oog staan met knotsgekke vijanden. Ben jij er klaar voor om ze stuk voor stuk af slachten?
We verwachten dat deze gamer zeker in de aanbieding gaat zijn tijdens Black Friday. Dus houd XGN in de gaten voor alle deals rondom het prijzenfestijn!