LEGO 2K Drive komt met flinke toekomstplannen

News
zondag, 07 mei 2023 om 10:00
lego 2k drive mclarenf1679580688
Later dit jaar verschijnt open-world racegame LEGO 2K Drive. De titel wordt in de maanden na lancering flinke tijd voorzien van updates en nieuwe content. Zoveel zelfs dat 2K met meerdere season passes gaat werken die spelers kunnen halen. Rondom die passen is nu goed nieuws.
Content die je niet tijdig in een seizoen verdient, kun je op een later moment nog steeds verdienen. De season passes kun je namelijk zonder tijdrestrictie vrij blijven spelen. Daarmee kiest 2K voor een hele andere aanpak dan bijvoorbeeld Bungie. Laatstgenoemde geeft Destiny 2-spelers namelijk alleen de optie om de season pass-beloningen vrij te spelen tijdens een lopend seizoen.
In totaal staan vier season passes op de planning voor LEGO 2K Drive. De eerste lanceert op 23 juni, waarna vervolgens ieder seizoen daarop volgend een nieuwe season pass verschijnt. Met de passen worden tal van cosmetische voorwerpen vrijgespeeld die je kunt gebruiken om je LEGO-wagens van een mooie upgrade te voorzien.
Iedere season pass krijgt dan ook 100 levels om vrij te spelen en als het niet lukt om dat in de daarvoor bestemde tijd, kan dat nog op een later moment. De season passes kun je dan ook als onderdeel van de Year 1 Drive Pass krijgen. Voor het zover is, verschijnt de game eerst zelf. Die komt op 19 mei 2023 uit op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC en Nintendo Switch.