Kom helemaal in de stemming voor Tears of the Kingdom met Breath of the Wild-concert

News
zondag, 07 mei 2023 om 9:00
link sheik ocarina timef1683278710
Met nog enkele dagen te gaan tot de release van The Legend of Zelda Tears of the Kingdom willen velen alvast een beetje in de stemming komen. Dat kan gelukkig ook goed, al hebben we daarvoor wel Ensemble G.A.P. te danken. Het Japanse orkest heeft namelijk een twee uur-durend orkestraal concert van Breath of the Wild online gedeeld.
Het is een goede tijd om de Zelda-fan te zijn. Met Tears of the Kingdom bijna hier, proberen fans zoveel mogelijk spoilers te ontwijjken. De game is online namelijk al uitgelekt en overal duiken spoilers op, zelfs bij de NOS.
In de week in aanloop naar de release is er dan ook een mooi cadeau voor fans in de vorm van een orkestraal concert van The Legend of Zelda Breath of the Wild. Het concert van het ENSEMBLE G.A.P. orkest in Japan werd op 22 april gehouden, maar is volledig opgenomen en online gedeeld door de groep.
Geniet hieronder alvast lekker van het The Legend of Zelda: Breath of the Wild concert om helemaal in de stemming te komen voor de release van The Legend of Zelda Tears of the Kingdom.
Wat vind jij van het concert? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws