Legendary Milk Coyote gespot in Red Dead Online

  Naturalists kunnen in Red Dead Online weer op zoek gaan naar een nieuwe legendary animal. De sneeuwwitte Legendary Milk Coyote is namelijk gespot in het digitale Wilde Westen.

  De boeren in Red Dead Online zijn op dit moment niet bepaald blij. De Legendary Milk Coyote is namelijk opgedoken rondom Blackwater en heeft het gemunt op het rondlopende vee in de regio. De witte coyote is bovendien niet alleen en leidt een hele troep aan coyotes aan. Als je dus op zoek gaat naar de Legendary Milk Coyote, wees dan voorbereid op veel tegenstand.

  Als je naar Harriet gaat, dan kan je de Sighting Mission starten voor de nieuwe legendary animal. Voltooi je de missie deze week, dan krijg je een coupon voor 40 procent korting op alle Novice en Promising Naturalist voorwerpen. Als je een sample weet je verzamelen van het dier, dan krijg je zelfs een coupon van 40 procent korting op alle Distinguished items. Uiteraard zal Gus MacMillan wachten totdat je de huid van de Milk Coyote komt afleveren, zodat hij een speciale jas voor je kan maken.

  Voordeel voor alle spelers

  Liefhebbers van PvP kunnen ook weer genieten van de Red Dead Online update van deze week. De Hardcore Shootout Series is namelijk terug en zal spelers dubbel en dwars belonen. Letterlijk, want voor het voltooien van een match krijg je twee keer zoveel ervaringspunten en dollars.

  Het is bovendien handig om sowieso deze week in te loggen in de digitale wereld, ongeacht je zin hebt om te jagen op coyotes of andere cowboys. Elke speler die inlogt krijgt namelijk een gratis shirt naar keuze voor Rank 15 of lager.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.