Dit zijn de beste film sequels van 2020

  2020 was qua films natuurlijk niet het allerbeste jaar, aangezien er een heleboel werden uitgesteld vanwege COVID-19. Toch zijn er een hoop films uitgekomen die absoluut het kijken waard zijn. In deze lijst bespreken wij de films die een vervolg zijn op een eerder deel. Dit zijn volgens ons de beste sequel films die in 2020 uitgekomen zijn.

  Bad Boys for life

  Het befaamde detective duo van Mike Lowrey, gespeeld door Will smith, en Marcus Burnett, gespeeld door Martin Lawrence, keerde dit jaar terug voor een derde deel. De Bad Boys films zijn komische actiefilms en ontzettend vermakelijk om te kijken. Hoewel de films voornamelijk erg grappig zijn, wordt er ook altijd de nodige spanning in verwerkt. In dit deel sluiten de twee zich aan bij een eliteteam van de politie genaamd AMMO, om Armanda Armas, een huurmoordenaar, op te pakken. Armas heeft het gemunt op Mike Lowrey en hier proberen de twee natuurlijk een stokje voor te steken. Dit leidt tot een ontzettend leuke film.

  Borat 2

  Niemand had het na het eerste deel verwacht, maar veertien jaar na de eerste vertoning keert Sacha Baron Cohen terug als zijn alter-ego Borat. Opnieuw reist hij naar Amerika, waar hij op een ontzettend komische manier allemaal mensen voor het lapje weet te houden. Wat Borat nog extra grappig maakt is het feit dat niemand anders weet dat ze voor de gek gehouden worden. De meesten denken dat ze te maken hebben met een maffe verslaggever uit Kazachstan, maar eigenlijk is het een Britse komiek die 24/7 in karakter blijft. Borat 2 was opnieuw een geweldige film.

  Amazon Prime

  The Christmas Chronicles 2

  Kerst komt ondertussen ontzettend dichtbij en dat maakt de komst van Christmas Chronicles 2 natuurlijk wel een stukje leuker. Deze supergezellige film brengt de kerstsfeer ontzettend tot leven. De film gaat over Kate Pierce, die geen zin heeft om kerst in Mexico te spenderen met haar moeder, haar moeders nieuwe vriend en zijn zoon, Jack. Ze besluit weg te gaan en Jack volgt haar, waarna de twee op de noordpool belanden. Hier helpen ze de kerstman om kerst te redden van een mysterieuze elf.

  Brahms: The Boy II

  Houd jij van horrorfilms, dan is het tweede deel van The Boy zeker wat voor jou. Na een huis invasie lijven Liza en haar zoon Jude met traumatische gevoelens achter. Liza krijgt een hoop nachtmerries en Jude communiceert alleen nog maar via een notitieblok. De familie besluit te verhuizen naar een groot huis, waar Jude een pop vindt. Na een aantal hele vreemde gevallen blijkt het dat de pop, Brahms, geen normale pop is en bepaalde krachten bezit. Hiermee weet hij Jude’s gedachten te manipuleren, waardoor een ongelofelijk spannend verhaal begint. Brahms: The Boy II is voor horrorfilm fans een erg goede film.

  Wat is jullie favoriete film sequel uit 2020? En welke film sequel zouden jullie graag nog zien? Laat het ons weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.